Samarbeid som styrker kompetansen og gir større handlekraft

Stangeland Miljø AS og Waste & Mineral Recovery AS har etablert et samarbeid for å kunne tilby de mest miljøvennlige, effektive og økonomisk hensiktsmessige løsningene for håndtering av prosjekter og avfallsstrømmer med organisk og uorganisk avfall. Samarbeidet sikrer inngående analyse og forståelse for avfallets karakter og omfattende kapasitet til å planlegge og gjennomføre håndtering av det.

Avfall i denne sammenhengen kan være farlig eller ikke-farlig industriavfall. Biprodukter fra produksjon, forurenset jord/masse, riveavfall og sedimenter. Håndtering av avfallet omfatter klassifisering, kjemisk evaluering opp mot regelverk, logistikkløsninger, nyttiggjøring, gjenbruk, gjenvinning eller deponering, og sertifisering i henhold til nasjonale og internasjonale regler og bestemmelser. 

Waste & Mineral Recovery AS er et norsk selskap med god forankring i europeiske mottaks- og behandlingsløsninger. Selskapet har også tung kompetanse innenfor kjemisk analyse av organisk og uorganisk avfall. Gjennom samarbeidet får Stangeland Miljø AS tilført kunnskap og erfaring som bidrar til mest mulig bærekraftige avfallshåndteringsløsninger. Det tjener både kundene og miljøet på.

https://www.wmrecovery.no

Stangeland Miljø